Nieoficjalne forum zespołu Korpiklaani
Administrator
Jeśli chodzi o komputerowe to grywam mało. Najczęściej rpg, strategie i Wormsy Lubię Fallouta, Age Of Empires, Warcrafty, Heroesów, Diablo. Ale grywam rzadko
Jeśli chodzi o normalne sporty to nie grałem już lata całe Jakoś tak w liceum mi się odechciało
Poza tym mam spory epizod z klasycznymi, papierowymi rpgami. Przede wszystkim Warhammer, ale też dużo czasu (niestety) spędziłem grając w AD&D.
Grałem we wszystkie części AOE, bardzo fajna strategia, podobało mi się zwłaszcza I miała taki fajny klimacik, Gdy gram np. w strategię to następną musi być jakiś porządny FPS by się odstresować tak poza tym to seria gothic mi się podoba, teraz też zbytnio czasu na giery nie mam, ewentualnie windowsowskie warcaby przez neta
A jeżeli chodzi o sport to też mi się powoli odechciewać zaczyna, czasem tylko na Wf-ach coś tak się ruszę, a uprawiać sportu to nie uprawiam, za leniwy jestem i nie chce mi się
Użytkownik
Hehe. Czyli nie tylko ja mam mocno bierne podejście do sportu widzę Jedyne co to na rowerze sobie śmigam czasami w terenie i dlatego się na studiach na sekcję rowerową zapisałem zeby nie chodzić na salę.
A co się tyczy gier komputerowych to też już od dawna nie grywam za bardzo. Swego czasu też ostro łoiłem w Ejdża, ale tylko w dwójkę. Trójka strasznie mnie rozczarowała (pod względem fabularnym). Poza tym jestem wielkim fanem obu części Half - Life i sagi Baldurs gate. Aha jeszcze czasami w Commandosa 2 przyciupę.
Co do papierowych RPG to za czasów internackich grałem sporo w D&D i Neuroshimę, ale dziś nie mam już z kim grać. Teraz kumpel chce mnie wciągnąć w Magic The Gathering, ale to w chuj drogie hobby więc się opieram
Administrator
No pewnie - lepiej wydawać kasę na cd